Mercedes-Benz

Novi Actros.

Svi pričaju. Samo jedan ostvaruje.
Mercedes-Benz Actros

Novi Actros. Spreman za redefiniranje standarda.

Teretno vozilo koje već danas čini ono o čemu drugi tek pričaju. Novi Actros bolje nego ikad dosad ispunjava neprestano rastuće zahtjeve u transportnom i u teškom distribucijskom prometu. Povećanom učinkovitošću. Jedinstvenim komforom. I primjernom pouzdanošću.

Komfor.

Bolji uvjeti rada, vožnje i stanovanja. Novi Actros pokazuje kako to funkcionira.

Mercedes-Benz Actros

Novi Actros pojmovima kao što su sloboda kretanja i atmosfera daje posebno značenje, a pritom ne zaboravlja na svakodnevicu vozača. Da bismo promicali produktivnost i spriječili umor vozača još smo jednom iznova definirali komfor.

Učinkovitost.

Novi Actros predstavlja pouzdanu automobilsku tehnologiju koja štedi gorivo, snižava troškove i povećava prihode. Ili ukratko: povećava učinkovitost.

Mercedes-Benz Actros

Uvijek težite višem. Osim kad je riječ o potrošnji.

Što je niža potrošnja goriva, to su niži ukupni troškovi. Stoga smo i kod novog Actrosa učinili sve kako bi se potrošnja još više smanjila.

Izvrsna aerodinamika.

Dodatno smo poboljšali aerodinamiku Actrosa, a rezultat su krajnje mali otpor zraka i niska potrošnja: tako, primjerice, nova kamera MirrorCam1 u serijskoj opremi smanjuje potrošnju goriva i za 1,5 %.

Pregled prednosti:
  • Štedljivi pouzdani Euro VI motori u četiri klase obujma motora
  • Fino prilagođena konfiguracija pogonskog sklopa s automatskim mjenjačem i 12 stupnjeva prijenosa te optimiranim osovinskim prijenosom
  • Programi vožnje koji smanjuju potrošnju
  • Optimirana izvrsna aerodinamika
  • Dodatni potrošači sa smanjenom potrošnjom goriva

Pouzdanost.

Prilikom montiranja našeg teretnog vozila uvijek primjenjujemo najstroža mjerila kvalitete koja postoje: zahtjeve prakse. Ili ukratko: Vaša.

Mercedes-Benz Actros

Povećava Vašu nadmoć.

Prilikom montiranja našeg teretnog vozila uvijek primjenjujemo najstroža mjerila kvalitete koja postoje: zahtjeve prakse. Ili ukratko: Vaša.

To za nas znači da Vam na raspolaganje stavljamo teretno vozilo koje neometano funkcionira i u ekstremnim uvjetima i na teškom terenu. Drugim riječima, „Trucks you can trust“.

Kao partner koji Vas podržava u učinkovitom svladavanju svakodnevnih prijevozničkih zadataka, i u budućnosti ćemo učiniti sve kako biste se na putu osjećali osobito pouzdano, koristeći cjelokupno iskustvo više od 110 godina proizvodnje vozila. Teretnim vozilom s robusnim komponentama i opremom koje su tisuću puta provjerene i uzimaju u obzir topografske i klimatske uvjete na mjestu rada.

Varijante kabina za vozača.

Sa 17 varijanti kabina za vozača u dvije širine, s pet varijanti oblika krova (CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace i GigaSpace) i tri varijante tunela motora (320 mm, 170 mm, ravan pod) Actros nudi optimalnu varijantu kabine za vozača za gotovo sve zahtjeve u pogledu prostora, opreme i komfora.

Mercedes-Benz Actros

Koncepti vozila specifični za razne djelatnosti.

Mercedes-Benz Actros

Actros Volumer.

Osobito mala visina priključka, niže od 900 mm, unutrašnja utovarna visina 3 m, velik obujam spremnika, konfiguracije pogonskog sklopa koje štede gorivo, široka ponuda varijanti kabina za vozača

Mercedes-Benz Actros

Actros Loader.

Optimirana težina konfiguracije vozila koja omogućava veću korisnu nosivost, izbor motora čija je snaga prilagođena namjeni i funkcionalnih kabina za vozača te visok stupanj sigurnosti

Posebni model Actros Edition 1.

Nudi sve. Osim standardnog.

Posebni model Actros Edition 1

Jedinstvena vožnja, posao i stanovanje – mnogobrojni dodaci modelu „Edition 1” daju jedinstveni karakter i najveći stupanj udobnosti i sigurnosti. Usto ima birane dizajnerske elemente koji tih 400 primjeraka limitiranog posebnog modela čine vrlo prepoznatljivima.

Dodatna oprema interijeru Actrosa „EDITION 1” pruža još suvremeniji ambijent sa stilom: crna kvaka od kože s kontrastnim izvezenim šavom, kožni upravljač i kokpit u koži, ekskluzivni tepisi u veluru i armaturna ploča u crnoj koži napa. Osim toga, novo, moderno radno mjesto u modelu „EDITION 1” opremljeno je inovativnim multimedijskim kokpitom koji povećava komfor u vožnji, komfor rada i komfor prilikom upravljanja.

Saznajte više