Mercedes-Benz

Ekspedicije i turizam

Mercedes-Benz Special Trucks - područja primjene

Za otkrivače među putnicima.

Pustite vašu znatiželju na slobodu. Bilo da želite slijediti staze velikih istraživača ili otkriti mjesta gdje nitko prije nije kročio, kamperi na bazi Mercedes-Benzovog Unimoga sve omogućuju. Kuća na kotačima s izvrsnim terenskim sposobnostima, robusno i pouzdano ekspedicijsko vozio za istraživanja i relije – za sve ovo i puno više Unimog je pravi suputnik.

Mercedes-Benz Special Trucks - područja primjene

Turizam.

Gdje god vas put odveze: možete se pouzdati u izvrsnu pouzdanost, izdržljivost, izvanredne terenske sposobnosti i visoku nosivost. Unimog karakteriziraju njegovo izvanredno upravljanje i udobnost te šasija koja optimalno zadovoljava vaše zahtjeve. Usto, moguće su razne modifikacije u samoj tvornici. Zahvaljujući našoj uskoj suradnji s partnerima za proizvodnju nadogradnji, za individualne želje zapravo nema nikakvih ograničenja. Sve je upravo onako kako vi to očekujete – na prvom putovanju kao i nakon mnogo tisuća kilometara.

Mercedes-Benz Special Trucks - područja primjene

Terenska vožnja.

Izvrsne terenske sposobnosti, ekstremna robusnost, pouzdanost i tisuću puta prokušane i testirane značajke. S Unimogom možete svladati svaki izazov i svaku vrstu terena. U cijelom svijetu. To možete osjetiti na svakom putovanju: prolazak kroz vodu, penjanje, veranje i uspjeh dio su Unimogovog genetskog koda. A po potrebi također je vrlo dobar za prelaženje udaljenosti. Sa snažnim i pouzdanim motorom koji razvija snagu od 170 kW. Zahvaljujući gotovo neuništivom vrlo terenski sposobnom pogonu i sustavu ovjesa, može svladati močvare, blato i pijesak na jednaki način kao i snijeg ili led te prolaziti kroz neočekivano poplavljene tokove rijeka do dubine od 1,20 metara. S individualnim rješenjima za karoserije i dodatke. A sve to bez potrebe da se odreknete tipične Mercedes-Benzove udobnosti i ergonomije.