Mercedes-Benz

Arocs.

Snaga u građevinarstvu. Arocs od 18 – 41 tone.
Mercedes-Benz Arocs

Za svaku namjenu u građevinarstvu, za svako gradilište i za put do njega.

Od sandučara, preko beton-miksera do teških kipera – cestovne varijante Atega i Arocsa te varijante s pogonom na sve kotače pravi su profesionalci za građevinarstvo. Zahvaljujući svojoj svestranosti, imaju pravi odgovor za gotovo svaki zadatak i svaki segment građevinske djelatnosti.

Arocs od 18 do 41 t majstor je svog zanata i u teškim radnim uvjetima. Svoju veliku snagu jednako pouzdano prenosi na teško prohodan teren kao i na cestu. Usto, s Arocsom do 250 tona dostupan je tegljač dosljedno razvijen i proizveden za pomicanje osobito teškog i velikog tereta.

Osim toga, svojim štedljivim Euro VI motorima, produženim vijekom trajanja mnogih dijelova konstrukcije, niskim troškovima popravaka i održavanja te izrazitom pogodnošću za različite nadgradnje, Atego i Arocs omogućavaju osobito ekonomičnu primjenu.

Robustan do u najsitnije detalje. Iz temelja.

Arocsove kabine za vozača oduševljavaju praktičnošću, robusnošću i otpornošću. Na prvi pogled. Baš svakim detaljem. I uvijek kad je potrebno.

Mercedes-Benz Arocs

Konačno jedan razlog da se radujete ponedjeljku ujutro.

Pri prvom isprobavanju sjedala i nakon nebrojenih vožnji – kabine za vozača novog Arocsa pokazuju što odlikuje poželjno radno mjesto. S besprijekornom ergonomijom, visokom funkcionalnošću i mnogim praktičnim detaljima koji jednostavno olakšavaju težak posao.

Mercedes-Benz Arocs

Umjesto da ostavljaju otvorena pitanja, uvijek imaju
spreman pravi odgovor. Arocsove kabine za vozača.

S ukupno 18 varijanti, osam kabina za vozača novog Arocsa ispunjava sve zahtjeve u građevinskom prometu. Zahvaljujući svojoj robusnoj konstrukciji, visokoj funkcionalnosti i markantnom, snažnom dizajnu čiji svaki detalj odražava Arocsov visok stupanj funkcionalnosti bez obzira na namjenu.

Motori koji se razmeću snagom, ali štedljivo troše.

U robusnim Arocsovim motorima velike početne snage krije se preko 110 godina iskustva u građevinarstvu te napredna, osobito učinkovita tehnologija Euro VI. No prije svega, tu je upravo i snaga koju trebate svaki dan za težak rad u građevinskom prometu.

Mercedes-Benz Arocs

Povećana trakcija. I u složenim situacijama.

Snaga ne znači ništa ako se ne ukroti. Zbog toga su kod Arocsa za optimalan prijenos snage opremljene ne samo sve pogonske komponente, nego i nosive konstrukcije i podvozje.

Mercedes-Benz Arocs

Arocs ima puno kvalitetnih osobina.
Popustljivost nije jedna od njih.

Opteretivost i robusnost kod Arocsa su osnovna oprema. Kad je u pitanju konstrukcija. Kad je u pitanju materijal. I kad su u pitanju okvir, podvozje i ovjes.

Mercedes-Benz Arocs

Snažne karike, snažan lanac.

Od motora pa do osovine – sve pogonske komponente Arocsa razvijene su za vrhunske performanse. To vrijedi i za opteretivost.

Činimo sve. Za osobito niske cjelokupne troškove.

Niski troškovi. Od samog početka i tijekom cjelokupnog uporabnog vijeka. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja štedi gorivo, niskim troškovima popravaka i održavanja, visokoj vrijednosti vozila prilikom daljnje prodaje te atraktivnim uvjetima leasinga i financiranja koji također pridonose učinkovitosti vozila.

Mercedes-Benz Arocs

Naš savjet za smanjenje troškova potrošnje: prvoklasna
tehnika, prvoklasne usluge i prvoklasan način vožnje.

S Arocsom i Ategom su Vam na raspolaganju vozila koja iznimno učinkovito koriste gorivo: zahvaljujući sprezi automobilske tehnologije i usluga kao što je, na primjer, naša edukacija vozača, moguće je daljnje osjetno smanjenje troškova goriva. Zato što dobar kamion postaje još bolji uz svog vozača.

Mercedes-Benz Arocs

Predictive Powertrain Control: poznaje Vašu dionicu puta.
Od starta do cilja. A usput još uštedi do 5 % dizela.

Sa sustavom Predictive Powertrain Control jednostavno putujete još ekonomičnije. Naime, sustav poznaje put još i prije nego stignete te zahvaljujući tome štedi do 5% goriva na zapadnoeuropskim i istočnoeuropskim autocestama te na magistralnim cestama pokrivenima sustavom adaptivnog predviđanja vožnje (PPC).

Mercedes-Benz Arocs

Fleetboard: povećana učinkovitost 
zahvaljujući povećanoj transparentnosti.

FleetBoard nudi individualna telematska rješenja za građevinska i logistička poduzeća. Zahvaljujući inteligentnoj umreženosti vozača, voznog parka i naloga možete dobiti vrijedne informacije o svojoj floti. One Vam pomažu da smanjite svoje troškove, istodobno povećavajući produktivnost, a sve to uz veći stupanj sigurnosti.

Mercedes-Benz Arocs

Što je veća vrijednost vozila pri njegovoj daljnjoj prodaji,
to je veća ekonomičnost. Vrlo jednostavno.

Kupnjom nekog od naših teretnih vozila putovat ćete osobito ekonomično. Jer, očekivana velika vrijednost vozila pri njegovoj daljnjoj prodaji smanjuje pogonske troškove tijekom cjelokupnog uporabnog vijeka. Istodobno, na taj način ulažete u budućnost. Zato što je prvoklasno teretno vozilo investicija u sljedeće teretno vozilo.

Mercedes-Benz Arocs

Činimo sve. Za osobito visok stupanj sigurnosti.

Sigurno stignite na cilj – uz podršku sustava pomoći i sigurnosti koji aktivno rasterećuju vozača, istodobno štedeći vozilo i teret te pridonoseći ekonomičnosti. U svakoj vožnji.

Mercedes-Benz Arocs

Činimo sve. Za osobito visok stupanj korištenja vozila.

Zahvaljujući inteligentnoj umreženosti vozila, servisa Mercedes-Benz i Vašeg prijevozničkog poduzeća, uz Mercedes-Benz  Uptime moguće je uvelike smanjiti neplanirane prekide rada. Ako ipak dođe do najgoreg, Mercedes-Benz Service24h i naša razgranata mreža radionica osigurat će da Vaše vozilo može u najkraćem mogućem roku nastaviti putovanje.

Mercedes-Benz Arocs

Za najviše zahtjeve – originalna posebna dodatna oprema.

S Arocsom savršeno ste pripremljeni za zadatke u građevinskom prometu. Da bi Arocs još bolje udovoljio Vašim osobnim predodžbama o savršenom građevinskom vozilu, tu je široka ponuda Mercedes–Benzove originalne posebne dodatne opreme – za brojne individualne mogućnosti oblikovanja.

Mercedes-Benz Arocs
Mercedes-Benz Arocs

Saznajte više