Mercedes-Benz

Arocs SLT.

Olakšan prijevoz teških tereta.
Mercedes-Benz Arocs SLT

Arocs do 250 tona.

S Arocsom do 250 tona na cestu stiže vozilo dosljedno razvijeno i proizvedeno za pomicanje osobito teškog i velikog tereta. No, to nije sve: Arocs do 250 tona postavlja mjerila po pitanju komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, u svakoj vožnji i za vrijeme stanki – sa svojim kabinama za vozača nudi točno onakav komfor u radu i stanovanju kakav trebate prilikom prijevoza teških tereta.
Sa svojim snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatiziranim mjenjačem Mercedes PowerShift 3 i, primjerice, spojkom turbo retarder raspolaže snažnim, izuzetno opteretivim pogonom uvijek točno one snage koja je potrebna u prijevozu teških tereta.

A da biste iznimnu snagu mogli i pouzdano primijeniti, Arocs do 250 tona opremili smo osobito robusnom konstrukcijom podvozja, amortizacije i okvira koja dostupnu snagu precizno prenosi na cestu i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Maksimalnu fleksibilnost i optimalnu funkcionalnu namjenu omogućava raznolikost ponude opreme i konstrukcija koja nudi vozilo savršeno konfigurirano za praktički sve namjene.

Trajno visok stupanj prijenosa snage.
U skladu s praktičnim potrebama prijevoza teških tereta.

Velika snaga sama po sebi nije dovoljna – mora doprijeti točno tamo gdje je potrebna i to prije svega upravo onda kad je potrebna. Kako to funkcionira, pokazuje Arocs do 250 tona, na primjer automatskim mjenjačem Mercedes PowerShift 3, programima vožnje optimiranima za određene namjene, 16 stupnjeva prijenosa i spojkom turbo retarder.

Mercedes-Benz Arocs

Savršeni okvirni uvjeti za fleksibilne
mogućnosti uporabe.

Za posebne transporte potrebna su posebna vozila. Zbog toga Arocs do 250 tona ne samo da raspolaže osobito  robusnom i nosivom osnovnom opremom, nego se zahvaljujući velikom broju karakteristika može optimalno pripremiti za Vaše potrebe u prijevozu teških tereta.

Mercedes-Benz Arocs

Činimo sve. Za osobito niske cjelokupne troškove.

Niski troškovi. Od samog početka i tijekom cjelokupnog uporabnog vijeka. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja štedi gorivo, niskim troškovima popravaka i održavanja, visokoj vrijednosti vozila prilikom daljnje prodaje te atraktivnim uvjetima leasinga i financiranja koji također pridonose učinkovitosti vozila.

Mercedes-Benz Arocs

Naš savjet za smanjenje troškova potrošnje: prvoklasna
tehnika, prvoklasne usluge i prvoklasan način vožnje.

S Arocsom i Ategom su Vam na raspolaganju vozila koja iznimno učinkovito koriste gorivo: zahvaljujući sprezi automobilske tehnologije i usluga kao što je, na primjer, naša edukacija vozača, moguće je daljnje osjetno smanjenje troškova goriva. Zato što dobar kamion postaje još bolji uz svog vozača.

Mercedes-Benz Arocs

Predictive Powertrain Control: poznaje Vašu dionicu puta.
Od starta do cilja. A usput još uštedi do 5 % dizela.

Sa sustavom Predictive Powertrain Control jednostavno putujete još ekonomičnije. Naime, sustav poznaje put još i prije nego stignete te zahvaljujući tome štedi do 5% goriva na zapadnoeuropskim i istočnoeuropskim autocestama te na magistralnim cestama pokrivenima sustavom adaptivnog predviđanja vožnje (PPC).

Mercedes-Benz Arocs

Fleetboard: povećana učinkovitost 
zahvaljujući povećanoj transparentnosti.

FleetBoard nudi individualna telematska rješenja za građevinska i logistička poduzeća. Zahvaljujući inteligentnoj umreženosti vozača, voznog parka i naloga možete dobiti vrijedne informacije o svojoj floti. One Vam pomažu da smanjite svoje troškove, istodobno povećavajući produktivnost, a sve to uz veći stupanj sigurnosti.

Mercedes-Benz Arocs

Što je veća vrijednost vozila pri njegovoj daljnjoj prodaji,
to je veća ekonomičnost. Vrlo jednostavno.

Kupnjom nekog od naših teretnih vozila putovat ćete osobito ekonomično. Jer, očekivana velika vrijednost vozila pri njegovoj daljnjoj prodaji smanjuje pogonske troškove tijekom cjelokupnog uporabnog vijeka. Istodobno, na taj način ulažete u budućnost. Zato što je prvoklasno teretno vozilo investicija u sljedeće teretno vozilo.

Mercedes-Benz Arocs

Činimo sve. Za osobito visok stupanj sigurnosti.

Sigurno stignite na cilj – uz podršku sustava pomoći i sigurnosti koji aktivno rasterećuju vozača, istodobno štedeći vozilo i teret te pridonoseći ekonomičnosti. U svakoj vožnji.

Mercedes-Benz Arocs

Činimo sve. Za osobito visok stupanj korištenja vozila.

Zahvaljujući inteligentnoj umreženosti vozila, servisa Mercedes-Benz i Vašeg prijevozničkog poduzeća, uz Mercedes-Benz  Uptime moguće je uvelike smanjiti neplanirane prekide rada. Ako ipak dođe do najgoreg, Mercedes-Benz Service24h i naša razgranata mreža radionica osigurat će da Vaše vozilo može u najkraćem mogućem roku nastaviti putovanje.

Mercedes-Benz Arocs

Za najviše zahtjeve – originalna posebna dodatna oprema.

S Arocsom savršeno ste pripremljeni za zadatke u građevinskom prometu. Da bi Arocs još bolje udovoljio Vašim osobnim predodžbama o savršenom građevinskom vozilu, tu je široka ponuda Mercedes–Benzove originalne posebne dodatne opreme – za brojne individualne mogućnosti oblikovanja.

Arocs
Mercedes-Benz Arocs

Saznajte više