Mercedes-Benz

Atego.

Za distribucijski promet od 6,5 do 16 tona.
Mercedes-Benz Atego

Distribucijski promet ima svoje vlastite zakone.

S Ategom za distribucijski promet od 6,5 do 16 t i Antosom za distribucijski promet od 18 t stavljamo Vam stoga na raspolaganje vozila s kojima ste na najbolji mogući način pripremljeni za izazove ove djelatnosti.

Tako ste s Ategom, primjerice, izvrsno pripremljeni za zahtjeve djelatnosti kao što su uređenje vrtova, prijevoz namještaja, prijevoz hladnjačama ili prijevoz komadnog tereta. S Antosom, pak, možete izuzetno učinkovito ispunjavati svoje zadatke, na primjer prilikom prijevoza namirnica, prijevoza hladnjačama, prijevoza komadnog tereta i pića, goriva i silosa ili tamo gdje je potrebno osobito mnogo obujma.

Osim komfornim radnim mjestom, oba modela vozila oduševljavaju precizno prilagođenim konfiguracijama ovisnima o namjeni koje smanjuju potrošnju, učinkovitijom tehnologijom i atraktivnim ponudama servisa i usluga koje mogu još više povećati cjelokupnu ekonomičnost.

Mercedes-Benz Atego

Vrijednost.

Na prvi pogled, kao i nakon tisuća i tisuća prijeđenih kilometara: Atego osvaja u svakom pogledu.  Zato što prednjači po pitanju bitnih vrijednosti, kao što su visok stupanj kvalitete, izvrsna pouzdanost te dugovječna konstrukcija. Njegov veliki komfor u radu i vožnji, učinkovita pogonska tehnologija koja čuva okoliš i jednostavnost nadgradnje daljnje su prednosti. One ističu vrijednost Atega, čineći ga prvim izborom za laki distribucijski promet.

Mercedes-Benz Atego

Namjena.

Kako bi se postigla osobito velika funkcionalnost, Atego je dostupan s kabinom za vozača u četiri  te kokpitom u tri različite varijante. Sve kabine za vozača odlikuju se izvrsnom ergonomijom, velikim komforom i mnoštvom opreme ovisno o namjeni, olakšavajući rad Atego pokazuje nezamjenjivu snagu i u pogledu pogona:  sa štedljivim, snažnim Euro VI motorima i automatskim  mjenjačem Mercedes PowerShift 3 koji različitim programima vožnje pridonose visokom stupnju funkcionalnosti. Za ostalo  je tu velik izbor kombinacija mjenjača i osovina. Ne smije se zaboraviti ni sigurno, suvereno ponašanje u vožnji zahvaljujući kojem možete sigurno savladati i teške situacije u vožnji te manevre prilikom ranžiranja. Daljnje prednosti korištenja Atega su dugi intervali održavanja, koncepcija vozila koja omogućava rjeđe popravke i održavanje te krajnja jednostavnost nadgradnje. Kao što vidite, s Ategom ste najbolje pripremljeni za posao u lakom distribucijskom prometu. Uđite.

Mercedes-Benz Atego

Po mjeri – za primjenu u lakom distribucijskom prometu.

Da biste na najbolji mogući način bili pripremljeni na korištenje u distribucijskom prometu od 6,5–16 t, tu je idealno dizajnirano radno mjesto vozača koje oduševljava većom ergonomijom i komforom. Osim toga, oduševit će Vas snažni Euro VI motori, automatski mjenjač Mercedes PowerShift 3 kao i suvereno, sigurno ponašanje u vožnji.

Visok stupanj funkcionalnosti za visoku motivaciju.
Ategove kabine za vozača.

Na prvi pogled, kao i nakon što se malo pažljivije promotri – četiri kabine za vozača Atega pokazuju što je važno prilikom  korištenja u distribucijskom prometu do 16 t: tri varijante kokpita, izvrsna ergonomija, visoki komfor vožnje i komfor u radu te mnogi praktični detalji.

Mercedes-Benz Atego

Pretinci za odlaganje.

Koncept pretinaca za odlaganje ispunjava najrazličitije zahtjeve, na taj način olakšavajući održavanje reda i omogućavajući bolju preglednost i učinkovitost u kabini za vozača. Od velikog pretinca za odlaganje stvari na parapetu, preko pretinaca u kokpitu, na tunelu motora i u oblogama vrata – sve je optimalno prilagođeno stvarima koje treba spremiti. Na primjer za sunčane naočale, napitke, prijevoznu dokumentaciju i sitnice kao što je kemijska olovka.

Mercedes-Benz Atego

Timski rad koji oduševljava. U svakoj vožnji.

Učinkoviti 4-cilindarski i 6-cilindarski motori imaju veliku snagu i malo troše, a automatski mjenjač Mercedes PowerShift 3 olakšava vožnju i u teškim uvjetima.

Učinkovit rad, suverena vožnja. Atego to dobro zna.

Od Atega možete mnogo očekivati: primjerice učinkoviti rad vozilom, jako dobre vozne performanse i izuzetnu jednostavnost nadgradnje – praktički sve što Vam je potrebno i sve ono čega se nećete htjeti odreći već nakon prve vožnje.

Mercedes-Benz Atego

Saznajte više