Mercedes-Benz

Deset Actrosa za Grupa Pivac

Kada su u pitanju kriteriji hrvatskih konzumenata mesa i mesnih prerađevina, većina će se složiti da meso, posebice ono za roštilj mora biti uistinu kvalitetno i svježe. U sastavu grupacije Pivac je PPK karlovačka mesna industrija d.d., smještena na 20.000 m² proizvodnog pogona u Karlovcu i koja vlastitim uzgojem na dvjema farmama junadi i kooperacijom s nekim od najboljih uzgajivača svinja u Hrvatskoj svakodnevno jamči svježe meso vrhunske kvalitete.

 Dio čimbenika koji će doprinijeti svježini proizvoda su i deset isporučenih Actrosa 1827 L, sa po 200 kW(272 KS) i uz okretni moment od 1100Nm. Actrosi su birani na temelju provjerene pouzdanosti prethodno korištenih Mercedesovih kamiona, s time da su ovi novi opremljeni najmodernijom tehnikom; Mercedes-Benz automatizirani mjenjač PowerShift 3 s načinom rada economy/power i već etablirani MirrorCam.

Na kamere koje zamjenjuju retrovizore su se Mercedesovi vozači imali prilike naviknuti od uvođenja sustava, 2019. godine. I ne samo to, s vremenom vozači i cijene prednosti MirrorCama. Isto tako će ih služiti High Performance Engine Brake, elektronska parkirna kočnica Parking Brake i Active Brake Assist 5. Svježina će s takvim kamionima biti zajamčena, jedino će kulinarska verziranost i dalje ostaje na gril-majstorima.

Vozilo je isporučio Star Importov prodajni predstavnik Ivan Nakić Alfirević.

Saznajte više