Mercedes-Benz

Dva Arocsa 3348 K Grounder za Strabag

Za Strabag znaju i ljudi kojima je građevinska branša strana. Iza ogromne robne marke je isto toliko velika tvrtka čiji se spektar djelatnosti prostire od pojedinačnih usluga i radova po mjeri pa sve do ukupnih rješenja iz jedne ruke - od malih poslova do spektakularnih velikih projekata.

Kada imaju velike zahtjeve naspram vozila, obično odaberu Mercedes-Benz, a kada potrebuju osobito visok stupanj izdržljivosti i opteretivosti posežu za Arocsom 3348 K Grounder. Ta izvedba ima ekstremno izdržljiv okvir čiji su uzdužni profili debljine 9 mm. Na tu značajku nadovezuje se težinska varijanta 33 t, prednja osovina 9,0 t i stražnje planetarne osovine s diferencijalom 300 nosivosti 2x 13,4 t.

Prijenos snage vozila prilagođen je za NDM skupa vozila od 44 do 120 t te se obavlja mjenjačem G 280 sa 16 brzina i s dvolamelnom spojkom. O zaustavljanju brinu High Performance Engine Brake i vodeni retarder. Vozila su nadograđena trostranim kiperskim sandukom PK-Palfinger Kran, opremljen s Bordmatic lijevom stranicom.

Teret će dizati dizalice Palfinger PK kran 24.001 SLD 5 od kojih jedna drži Ferrari radnu košaru FAB 2S, a druga Ferrari grabilicu s dvije žlice, kapaciteta 525l.

Vozila je predao Star Importov prodajni predstavnik Ivan Nakić-Alfirević.

Saznajte više