Mercedes-Benz

Actros L za Šljunčaru Transporti Smontara

Eye-catcher u pravom smislu! Sa BigSpace kabinom, bočnim spojlerima i aeropaketom obojanima u High-tech srebrnu metalik boju i još k tome u kombinaciji s crnim kotačima ovaj Actros L 1851 LS je pravi pravcati ukras. Svoju inicijalnu svrhu, povući poluprikolicu natovarenu šljunkom ispuniti će s 510 konjskih snaga, a od pomoći će vozaču biti LED svjetla i MirrorCam. LED svjetla bolje osvjetljavaju cestu i time manje zamaraju vozačeve oči, a na drugoj generaciji MirrorCama su krakovi kamera skraćeni za deset centimetara s obje strane.

Sudari s objektima na putu sada su gotovo nemogući. Osim toga, perspektiva MirrorCama je sada sličnija staklenom zrcalu, a na rubu kućišta sada je okapnica koja sprječava dospijevanje kišnice na leću odnosno uzrokovanje neželjenih optičkih učinaka. Mercedesov-Benzovi inženjeri su dodatno mapirali tonove odnosno poboljšali kontrast na zaslonu. Prilikom vožnje unatrag u mračno ili slabo osvijetljeno skladište prikaz na zaslonu je sada precizniji.

Tegljač je opremljen automatskim klima uređajem i dodatnim električnim klima uređajem koji je neovisan o radu motora. Vozilo je predao Star Importov prodajni savjetnik Neven Kovač.