Mercedes-Benz

Ukupno šest Arocsa 2645 za Strizivojnu Hrast

Za pouzdani ciklus; od siječe stabla do gotovog proizvoda, svi čimbenici moraju biti u top formi. Ukupno šest Arocsa 2645L obojani u boju zlatnog slavonskog hrasta i sa šumarskom nadogradnjom ŠN120 te dizalicom LOGLIFT 125Z 80 udovoljit će visokim transportnim zahtjevima tvrtke Strizivojna Hrast

Zračno ovješena ClassicSpace L-kabina širine 2,30m i s tunelom 170mm novo je radno mjesto vozača. I Arocs nudi Multimedia Cockpit. Gdje je prije vladalo mnoštvo prekidača za razne funkcije, vozač sada ima zaslon osjetljiv na dodir koji omogućuje pristup nizu postavki i funkcija vozila pa i nadogradnje.

Koristeći Bluetooth, dva mobilna uređaja mogu se povezati na hands-free funkciju, omogućujući vozačima da slušaju vlastitu glazbu i istovremeno pristupaju svojim kontaktima.

To je posebno važna značajka jer vozači često sa sobom u kabini imaju poslovni i privatni mobilni telefon. Strizivojna Hrast se već dvadeset i pet godina bavi proizvodnjom i prodajom piljene građe, izradom raznih elemenata i friza, sušenjem te izradom lamel parketa. Vozila je predao Star Importov prodajni savjetnik Goran Čović.