Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Edition 2 – prva od 400 zvijezda autoceste je kompletirana

Stuttgard / Wörth – Poliran na najviši sjaj i spreman za isporuku, prvi od 400 posebnih modela Actros Edition 2 uskoro će usrećiti svog vlasnika dok sljedeća vozila već čekaju svoje dorade. Oko 40 dodatnih opcija za interijer i eksterijer, kao i posebni dizajnerski elementi daju Editionu 2 nepromašivu osobnost. Rezultat: premijum Actros s „wow“ efektom.

Vožnja, rad i boravak u izvrsnom ambijentu

Luksuz u Editionu 2 stvara čitav niz njegove opreme. U elegantnom interijeru to uključuje instrument ploču i rukohvate na vratima obloženi nappa kožom, razne dijelove interijera s izgledom karbona te krovni otvor s ambijentalnom rasvjetom. Ono što odmah upada u oko je naljepnica sa zvjezdanim uzorkom na bočnoj strani, natpis „Edition 2“ na štitniku za sunce, amblem Actros sprijeda, natpis Actros na stražnjem zidu kabine, četiri dodatna LED-reflektora u štitniku za sunce kao i tri LED-radna svijetla iza kabine. Na boku su upečatljive stepenice na vratima od nehrđajućeg čelika. Poklopci stražnje osovine također su izrađeni od nehrđajućeg čelika sa zaštitnim čepovima, a u opsegu opreme je uključena i Mercedes-Benz osvjetljena zvijezda u crnoj boji i ukrasne rešetke u tamnom kromu.

Naši kolege iz tvornice u Wörthu su s pravom ponosni na ovu zvijezdu autoceste, a novim vlasnicima žele puno sretnih kilometara.

Saznajte više