Mercedes-Benz

Daimler Trucks & Buses održava servisnu mrežu u pogonu

Daimler Trucks & Buses održava servisnu mrežu u pogonu

- servisni centri su i dalje otvoreni gdje god je to moguće

- do 3.000 servisnih centara u Europi za kamione i autobuse

- Centar gospodarskih vozila u Zagreb-Blatu otvoren je za stranke

Stuttgart – Mercedes-Benz kamioni, FUSO i Daimler autobusi daju sve od sebe kako bi usprkos trenutnoj situaciji nastavili opskrbljivati svoje stranke rezervnim dijelovima i uslugama održavanja. Gdje god je to organizacijski moguće i podložno odgovarajućim zakonskim i regulatornim zahtjevima, slijedimo jasan cilj održati mrežu sa do 3.000 servisnih centara diljem Europe. U tu svrhu, stvoreni su odgovarajući planovi za Mercedes-Benzove servise, kao i za partnerske tvrtke. Pri tome se timovi oslanjaju na pragmatična i jednostavna rješenja kako bi vozila naših kupaca i opskrba rezervnih dijelova ostali u pokretu.

"Kolege u našim servisnim centrima daju značajan doprinos kako bi se naše društvo moglo najbolje moguće nositi s trenutnim izvanrednim stanjem te stoga zahvaljujemo našim svakodnevnim herojima svim svojim srcem", kaže Martin Daum, Predsjednik Uprave Daimler Truck AG.

Kamioni i autobusi od posebne su važnosti u trenutačnoj situaciji. Upravo sada, komercijalna vozila moraju biti dostupna za prijevoz i logistiku kako bi se osigurala opskrba i odvoz, kao i hitne službe. Stoga je ključno da servisni centri ostanu u pogonu gdje god je to moguće.

Istovremeno, tvrtka poduzima sve potrebne mjere kako bi osigurala zaštitu naših kupaca i zaposlenika na lokacijama servisa koje su još uvijek otvorene.

 
Privremeno radno vrijeme Centra gospodarskih vozila:

Pon-pet: 8 – 16 sati

Sub: 8 – 13 sati