Mercedes-Benz

Kontinuirano „up to date“

Vozači pokreću naše proizvode, ali mehaničari su ti koji naše proizvode drže pokretljivima. Da bi to funkcioniralo, svi Mercedes-Benzovi ugovorni partneri redovito pohađaju propisana školovanja kroz koja nadopunjuju svoja znanja i vještine i time kontinuirano ostaju „up to date“.
Novi prostor za školovanje u Zagrebu, otvoren 2020. godine, nudi prostor za do dvadeset polaznika i za dva pokazna tegljača, ali zbog strogog pridržavanja epidemioloških mjera se školovanje održalo u malim grupama, od po nekoliko polaznika, u nekoliko termina.
Konkretno ovo školovanje, pod nazivom T2198F, sudionicima je osvježilo znanje na novom Actrosu 5. Iako predstavljen prije samo dvije godine, razvoj novog Actrosa 5 nije stao što ga i nadalje čini tehnološki najnaprednijim vozilom na tržištu. Najviše novosti ima u sustavu obrade ispušnih plinova, sustavima elektroničkog upravljanja vozila i telematici.

Obnavljanje znanja mehaničara naposljetku pruža kupcima odličnu uslugu jer vrijeme provedeno na održavanju vozila ostaje optimizirano malo. Ostanimo pokretni i pokretljivi, zajedno.