Mercedes-Benz

Strogo limitiran: novi Actros L Driver Extent+

Actros L, vrh Mercedes-Benzove ponude kamiona, sada dolazi i u posebnom izdanju s oznakom Driver Extent+. Novi model impresionira svojim ekskluzivnim dizajnom i prvoklasnom udobnošću. Ovaj san vozačkih snova strogo je limitiran na 150 primjeraka.

Naziv stvara sadržaj: prednji poklopac modela ukrašen je natpisom Actros u elegantnom tamnom kromu dok ga pločica na boku jasno identificira kao ekskluzivni Driver Extent+ te kao limitirani specijalni model. Kamion ima ekskluzivne naljepnice koje mat-sivom bojom naglašavaju površine ispod bočnih prozora, na štitniku protiv sunca, na bočnim stranama i fronti. Boja kabine ostavljena je kupcu na izbor. Crni, zatvoreni poklopac daje prednjem dijelu vozila veću izražajnost i omogućuje da osvijetljena zvijezda Mercedes-Benza zasja još jače.

Sva zbivanja ispred kamiona promatraju četiri okrugla krovna svjetla koja mogu poboljšati vidljivost za vozača u svim vremenskim uvjetima. Ova svjetla s energetski učinkovitom LED tehnologijom ugrađena su u štitnik protiv sunca. Prednja i stražnja osovina opremljene su poklopcima vijaka kotača, poklopcima stražnjih kotača i zaštitnim poklopcima matica kotača. Dostupne su obojene u crno ili u izvedbi od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Gornji rešetkasti poklopci šasije izrađeni su od aluminija i nude dvije dodatne ploče koje nadopunjuju standardne bočne stepenice.

Osvijetljeni ulazni amblem s natpisom Mercedes-Benz i ulazne stepenice od nehrđajućeg čelika na vozačevoj i suvozačevoj strani osiguravaju najsigurniji, ali i stilski ulazak u ekskluzivni model. No, Driver Extent+ ne sjaji samo izvana. Njegovo ambijentalno osvjetljenje s ukupno 138 LED dioda osigurava ugodno, neizravno svjetlo u vozačevoj kabini i može se individualno prilagoditi po pitanju boje i snage.

Još jedna posebnost je aparat za kavu koji može stati u držač za piće. Vjeran stilu, uklapa se u unutrašnjost vozila u Mercedes-Benz dizajnu i zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini lako se može spremiti u držač za piće. Osim toga, CabLock zaštita od provale pruža povećanu zaštitu za vozače. Sustav se može zaključati i otključati neovisno o sustavu središnjeg zaključavanja.